#Falfirka kisokos Megvan a véleményed, és látványosan ki is nyilvánítanád?

Élő kérdezz-felelek az uniós forrásokról a Redditen

Érdekel, mi a helyzet a Magyarországnak járó, zárolt uniós támogatásokkal? Mit? Mennyit? Miért? És meddig? Segítünk, hogy tisztán láss. Csatlakozz február 16-án pénteken a Reddit r/hungary csatornán és tedd fel a kérdésed vagy oszd meg a véleményed!

Tavaly decemberben döntöttek arról az EU-ban, hogy a minden uniós pénzt befagyasztó igazságszolgáltatási problémákat Magyarország orvosolta. Ám még mindig vannak további korrupcióellenes, alapjogi és szakpolitikai hiányosságok, amelyek miatt a pénzek többsége egyelőre zárolva maradt. A Magyar Helsinki Bizottság scrollytelling oldalán infografikákkal mutatjuk meg, miért van még mindig zárolva az országnak szánt uniós támogatások nagyobbik része, 21,8 milliárd euró, azaz mintegy 8300 milliárd forint.

Pénteken 15-től 18 óráig Gaál Balázs, a Magyar Helsinki Bizottság munkatársa válaszol élőben az uniós forrásokkal kapcsolatos kérdéseidre.

Addig is kövess be minket redditen: u/helsinkibizottsag

Megosztom másokkal

Hiteles forrásból szeretnél információhoz jutni?

Ne maradj le a legfontosabb történésekről, értesülj terveinkről. Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlevelünkre Te is!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a Helsinkit

Napi aktualitásokért és extra tartalmakért kövess minket a Facebookon

Magyar Helsinki Bizottság