Fizess elő a szabadságodra!

Vásárolj újságot, és támogass kormányfüggetlen hazai hírportálokat. Mi itt a Magyar Helsinki Bizottságnál is így teszünk.

Nem csak jogvédőkként, hanem állampolgárokként is szeretnénk tenni a jogállamiság megőrzéséért. Mivel fontos számunkra, hogy egy igazságos, demokratikus, civilizált országban élhessünk, fontos a független újságírás, a szabad sajtó működésének fenntartása is. Így derülhet fény a hatalmon lévők visszaéléseire és más, az életünkre hatást gyakorló, fejünk felett zajló történésekre. A független újságírók munkája nélkül nem jutnánk hozzá azokhoz az információkhoz sem, amikre alapozva felelős politikai döntést tudunk hozni a következő választásnál.

Nem véletlenül kerül a média az elnyomó hatalmak célkeresztjébe. Az elhallgattatás válogatott módszereivel élnek világszerte. Magyarországon elsősorban anyagilag lehetetlenítik el a kritikusabb orgánumokat, így nem marad más lehetőség, csak az olvasók segíthetik a fennmaradásukat. Fizess elő a szabadságodra!

Hallgasd meg a Magyar Helsinki Bizottság munkatársait arról, miért tartjuk fontosnak a kormányfüggetlen sajtótermékek támogatását!

Iratkozz fel Youtube csatornánkra a hasonló tartalmakért!

Megosztom másokkal

Hiteles forrásból szeretnél információhoz jutni?

Ne maradj le a legfontosabb történésekről, értesülj terveinkről. Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlevelünkre Te is!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a Helsinkit

Napi aktualitásokért és extra tartalmakért kövess minket a Facebookon

Magyar Helsinki Bizottság