Börtön kisokos Tájékoztató bevonulóknak, családtagjaiknak és mindazoknak, akik többet szeretnének tudni arról, mi van a rács mögött.

Új munkatársunkat keressük pénzügyi területre

Főállású PÉNZÜGYI KOORDINÁTORT keresünk.

Milyen állást hirdetünk? A Helsinki Bizottság Fogvatartás és tisztességes eljárás, valamint Jogállam Programjába keresünk egy főállású pénzügyi koordinátort. Az ő feladata kézben tartani a Program projektjeinek és jogi segítő tevékenységének pénzügyi folyamatait, és ehhez költségvetési terveket és pénzügyi beszámolókat készíteni. A pénzügyi koordinátor kezeli a Program működéséhez kapcsolódó számlákat és pénzügyi adminisztrációt, kapcsolatot tart adományozóinkkal (külföldi magánalapítványok, stb.), és segít újabb pénzügyi forrásokat felkutatni emberi jogi munkánk számára. A koordinátor a pénzügyi vezető irányításával, támogatásával dolgozik.

Milyen munkatársat keresünk? Olyat, aki felsőfokú képesítéssel rendelkezik, van pénzügyesként, projektkoordinátorként, stb. szerzett releváns tapasztalata, precíz, alapos és nem retten meg az Excel-tábláktól. Fontos, hogy folyékonyan írj és beszélj angolul, legyél kezdeményező és rugalmas, illetve azonosulj a Helsinki Bizottság küldetésével és munkájával. Előnyt jelent, ha már dolgoztál vagy önkénteskedtél emberi jogi területen, vagy bármilyen civil szervezetnél, de ez nem elvárás. Szeretnénk, ha új munkatársunk szeptember közepén munkába tudna állni.

Kik vagyunk? A Helsinki Bizottság Magyarország egyik vezető emberi jogi szervezete, munkánkat számos nemzetközi díjjal jutalmazták az elmúlt években. Küldetésünk, hogy védelmezzük a demokratikus jogállamot, a független civil társadalmat, a tisztességes igazságszolgáltatást és a háború, üldöztetés elől menekülő embertársaink jogait. Évente több mint ezer olyan kiszolgáltatott helyzetben lévő embernek nyújtunk ingyenes jogi segítséget, akik általában senki másra nem számíthatnak. 

Miért jó velünk dolgozni? A Helsinki Bizottság egy dinamikus, barátságos munkahely, ahol van lehetőség folyamatos szakmai fejlődésre és egy igazi közösségben dolgozhatsz. Velünk átélheted milyen másokon segíteni – akár közvetlenül, akár közvetetten -, hogy milyen egy igazságosabb, befogadóbb társadalomért dolgozni, úgy, hogy közben egy profi, nemzetközi hírű csapat tagja vagy. Közös munkánk intenzív betanítással kezdődik, amihez a Bizottság csapata minden támogatást megad. Irodánk a pesti belvárosban található, ahol kötetlen munkarendben dolgozunk.

Hogyan tudsz jelentkezni? Küldd el magyar nyelvű önéletrajzodat, nettó fizetési igényedet, két referenciaszemély nevét és elérhetőségét, valamint angol nyelvű motivációs leveledet a jobs@helsinki.hu emailcímre. Motivációs leveledben kérjük, hogy válaszolj ezekre a kérdésekre: a) Why would you like to work with the Hungarian Helsinki Committee?; b) Why do you think you are suitable for this particular job?

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 1., a pályázatokat folyamatosan értékeljük. Várjuk jelentkezésedet!

Hiteles forrásból szeretnél információhoz jutni?

Ne maradj le a legfontosabb történésekről, értesülj terveinkről. Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlevelünkre Te is!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a Helsinkit

Napi aktualitásokért és extra tartalmakért kövess minket a Facebookon

Magyar Helsinki Bizottság