RELATE projekt

Translation is available for this content

Switch to English

A Refugee Law Reader sikerét követően a RELATE (Refugee Law Teaching Support, kezdeményezés célja is a menekültjogi oktatás támogatása világszerte. A kezdeményezés a Magyar Helsinki Bizottság a Refugee Law Reader (amely 2004 óta a világ első többnyelvű online menekültjogi tananyaga) kapcsán szerzett tapasztalataira épít, valamint a Helsinki Bizottság és az UNHCR (Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztossága) közös erőfeszítéseire, amelyek 2013 óta a menekültjogi oktatás és a menekültjogi klinikák kapacitásainak megerősítésére koncentrálnak  a világ különböző régióiban.

————————————–

A RELATE kezdeményezés legújabb kiadványa a „Bírósági és közigazgatási jogorvoslatok a latin-amerikai menekültügyi eljárásokban” címmel, hálózatunk tagjainak együttműködésének köszönhetően már elérhető online. Az összeállítás a latin-amerikai régió 11 országának  menekültügyi eljárásairól elérhető bírósági és közigazgatási jogorvoslatokról tartalmaz részletes információkat.

Kiadvány letöltése

Megosztom másokkal

Hiteles forrásból szeretnél információhoz jutni?

Ne maradj le a legfontosabb történésekről, értesülj terveinkről. Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlevelünkre Te is!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a Helsinkit

Napi aktualitásokért és extra tartalmakért kövess minket a Facebookon

Magyar Helsinki Bizottság