#Falfirka kisokos Megvan a véleményed, és látványosan ki is nyilvánítanád?

Kommunikációs munkatársat keresünk

Milyen állást hirdetünk?

A Magyar Helsinki Bizottság kommunikációs csapatába keresünk főállású munkatársat. Az ő feladata a kommunikációs csapat munkáját koordinálni, feladatait és projektjeit nyomon követni és arról beszámolni mind a szervezet vezetősége, mind az adományozóink felé. A munkatárs részt vesz kommunikációs témájú pályázataink és jelentéseink írásában, a partnereinkkel való kapcsolattartásban, angol nyelvű szövegek, bejegyzések, honlaptartalmak előállításában és aktívan segíti a kommunikációs csapat mindennapi működését. 

Milyen munkatársat keresünk?

Olyat, aki felsőfokú képesítéssel rendelkezik, van kommunikációs, pl. ügynökségi háttere, és elsősorban jó menedzser. Van munkaszervezési tapasztalata, pontos, alapos, és kiszámítható módon dolgozik. Jól használja a közösségi médiát, érti annak működését, szeret posztokat gyártani. 

Fontos, hogy folyékonyan írjon és beszéljen angolul, legyen kezdeményező és rugalmas, illetve azonosuljon a Helsinki Bizottság küldetésével és munkájával.

Előnyt jelent korábbi emberi jogi területen vagy bármilyen civil szervezetnél szerzett tapasztalat (munka vagy önkéntesség), de ez nem elvárás.

Szeretnénk, ha új munkatársunk októberben munkába tudna állni.

Kik vagyunk?

A Magyar Helsinki Bizottság Magyarország egyik vezető emberi jogi szervezete, munkánkat számos nemzetközi díjjal jutalmazták az elmúlt években. Küldetésünk, hogy védelmezzük a demokratikus jogállamot, a független civil társadalmat, a tisztességes igazságszolgáltatást és a háború, üldöztetés elől menekülő embertársaink jogait. Évente több mint ezer olyan kiszolgáltatott helyzetben lévő embernek nyújtunk ingyenes jogi segítséget, akik általában senki másra nem számíthatnak. 

Miért jó velünk dolgozni?

A Magyar Helsinki Bizottság egy dinamikus, barátságos munkahely, ahol van lehetőség folyamatos szakmai fejlődésre és egy igazi közösségben dolgozhatsz. Velünk átélheted milyen másokon segíteni – akár közvetlenül, akár közvetetten -, hogy milyen egy igazságosabb, befogadóbb társadalomért dolgozni, úgy, hogy közben egy profi, nemzetközi hírű csapat tagja vagy. Közös munkánk intenzív betanítással kezdődik, amihez a Bizottság csapata minden támogatást megad. Irodánk a pesti belvárosban található, ahol kötetlen munkarendben dolgozunk.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Küldd el a jobs@helsinki.hu emailcímre

  • magyar nyelvű önéletrajzodat,
  • nettó fizetési igényedet,
  • két referenciaszemély nevét és elérhetőségét, és
  • angol nyelvű motivációs leveledet, amelyben válaszolsz ezekre a kérdésekre: a) Why would you like to work with the Hungarian Helsinki Committee?; b) Why do you think you are suited for this particular job?; c) What are the main strengths and weaknesses of the HHC’s communication (at least 1-1 example)?

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 19. A pályázatokat folyamatosan értékeljük. 

Várjuk jelentkezésedet!

Megosztom másokkal

Hiteles forrásból szeretnél információhoz jutni?

Ne maradj le a legfontosabb történésekről, értesülj terveinkről. Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlevelünkre Te is!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a Helsinkit

Napi aktualitásokért és extra tartalmakért kövess minket a Facebookon

Magyar Helsinki Bizottság