#Falfirka kisokos Megvan a véleményed, és látványosan ki is nyilvánítanád?

Kit takar a maszk?

Kövesd a Magyar Helsinki Bizottság Instagram profilját, játssz és nyerj helsinkis textil maszkot!

Nektek is kezd távolinak tűnni az az idő, amikor még nem volt szükség az arcunk eltakarására? Már az a meghökkentő, ha belépve egy helyre megpillantasz valakit, aki nem visel maszkot? Kétségtelenül a maszk lett 2020 védjegye. Arra gondoltunk, hogy ezzel és egy játékkal hozzuk közelebb hozzátok az emberi jogok hőseit. Ismerd fel azokat, akik a te jogaidért is küzdöttek!

A játék menete:

  1. Hetente háromszor fogjuk storyban elhelyezni olyan emberi jogi hősök fotóit, akikről a Magyar Helsinki Bizottság Emberi jogi kalendáriumában is megemlékeztünk. Az arcukat azonban most maszkkal takarjuk el, hogy izgalmasabb legyen a játék!
  2. Követőink feladata, hogy felismerjék, kik szerepelnek a képeken, és ezt Instagram üzenetben elküldjék nekünk.
  3. Ha sikerül pontosan megnevezni az adott héten mind a három személyt, akkor nyereményként átadunk (vagy szükség esetén postázunk) egy Helsinki-logóval ellátott textil maszkot!

A játék november 2-án indul és négy héten át tart. A helyes megfejtések csak akkor válthatóak maszkra, ha mindhárom ugyanazon a héten érkezik.

Itt találsz bennünket Instagramon!

Megosztom másokkal

Hiteles forrásból szeretnél információhoz jutni?

Ne maradj le a legfontosabb történésekről, értesülj terveinkről. Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlevelünkre Te is!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a Helsinkit

Napi aktualitásokért és extra tartalmakért kövess minket a Facebookon

Magyar Helsinki Bizottság