TÁMOGASD A JOGVÉDŐ MUNKÁNKAT!

Tartalmas, hasznos és nemes ajándékot keresel? A legjobb helyen jársz!

December 2-án elindítottuk a Magyar Helsinki Bizottság Karácsonyi adománygyűjtő kampányát, hogy felhívjuk a figyelmet az emberi jogok támogatásának fontosságára.

Az idén 30 éves Helsinki Bizottság december 24-ig tartja rendhagyó Karácsonyi vásárát, aminek keretében sok szeretettel várjuk az adományokat, hogy még legalább 30 évig segíthessünk Neked és a számodra is fontos embereknek, szervezeteknek!

Támogasd jogvédő munkánkat a dobozra kattintva! Köszönjük! 

Az Aurórát is a Magyar Helsinki Bizottság képviseli. Nézd meg kisfilmünket Mekler Zsuzsával, a hely főkoordinátorával, és Győző Gábor ügyvédünkkel!

A Helsinki Bizottság segít, hogy az Auróra fennmaradhasson az őt érő durva támadások ellenére is. A józsefvárosi közösségi tér kulcsfontosságú terep a civil szervezetek életében, ezért vált szimbólummá és egyben célponttá is a hatóságok és a szélsőséges csoportok szemében.

Támogasd a 30 éves Magyar Helsinki Bizottság munkáját, hogy még legalább 30 évig biztosítani tudjuk a jogi képviseletet az Aurórának és a hozzá hasonlóknak!

A te jogod a mi hivatásunk.

Megosztom másokkal

Hiteles forrásból szeretnél információhoz jutni?

Ne maradj le a legfontosabb történésekről, értesülj terveinkről. Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlevelünkre Te is!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a Helsinkit

Napi aktualitásokért és extra tartalmakért kövess minket a Facebookon

Magyar Helsinki Bizottság