Börtön kisokos Tájékoztató bevonulóknak, családtagjaiknak és mindazoknak, akik többet szeretnének tudni arról, mi van a rács mögött.

Főállású adminisztratív munkatársat keresünk

Rugalmas, alapos és sokoldalú munkatársat keresünk, aki szeptembertől már erősíteni tudja a Helsinki-csapatot!

Milyen állást hirdetünk?

Adminisztratív munkatársat keresünk. Legfontosabb feladatai az irodánkba érkező ügyfelek és látogatók fogadása, a beérkező telefonhívások kezelése, a munkánkhoz kapcsolódó postai ügyintézés, statisztikai kimutatások készítése, rendezvények szervezése és lebonyolítása, illetve a munkánkat segítő sokszínű egyéb adminisztratív és támogató feladatok.

Milyen munkatársat keresünk?

Olyat, aki legalább középfokú képesítéssel rendelkezik, van már adminisztratív területen szerzett gyakorlati tapasztalata, profi számítógépfelhasználó (MS Office, stb.), precíz, alapos és nem retten meg sem egy Excel-táblától, sem egy kiküldetési rendelvénytől. Fontos, hogy legalább társalgási szinten írj és beszélj angolul, legyél segítőkész, kezdeményező, gyors és rugalmas, illetve azonosulj a Helsinki Bizottság küldetésével és munkájával. Előnyt jelent, ha már dolgoztál vagy önkénteskedtél emberi jogi területen, vagy bármilyen civil szervezetnél, de ez nem elvárás. Szeretnénk, ha új munkatársunk szeptember elején munkába tudna állni.

Kik vagyunk?

A Helsinki Bizottság Magyarország egyik vezető emberi jogi szervezete, munkánkat számos nemzetközi díjjal jutalmazták az elmúlt években. Küldetésünk, hogy védelmezzük a demokratikus jogállamot, a független civil társadalmat, a tisztességes igazságszolgáltatást és a háború, üldöztetés elől menekülő embertársaink jogait. Évente több mint ezer olyan kiszolgáltatott helyzetben lévő embernek nyújtunk ingyenes jogi segítséget, akik általában senki másra nem számíthatnak.

Miért jó velünk dolgozni?

A Helsinki Bizottság egy dinamikus, barátságos munkahely, ahol van lehetőség folyamatos szakmai fejlődésre és egy igazi közösségben dolgozhatsz. Velünk átélheted milyen másokon segíteni – akár közvetlenül, akár közvetetten -, hogy milyen egy igazságosabb, befogadóbb társadalomért dolgozni, úgy, hogy közben egy profi, nemzetközi hírű csapat tagja vagy. Közös munkánk intenzív betanítással kezdődik, amihez a Bizottság csapata minden támogatást megad. Irodánk a pesti belvárosban található.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Küldd el magyar nyelvű önéletrajzodat, nettó fizetési igényedet, két referenciaszemély nevét és elérhetőségét, valamint angol nyelvű motivációs leveledet a jobs@helsinki.hu emailcímre. Motivációs leveledben kérjük, hogy válaszolj ezekre a kérdésekre: a) Why would you like to work with the Hungarian Helsinki Committee?; b) Why do you think you are suitable for this particular job?

 

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 01., a pályázatokat folyamatosan értékeljük. Várjuk jelentkezésedet!

Hiteles forrásból szeretnél információhoz jutni?

Ne maradj le a legfontosabb történésekről, értesülj terveinkről. Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlevelünkre Te is!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a Helsinkit

Napi aktualitásokért és extra tartalmakért kövess minket a Facebookon

Magyar Helsinki Bizottság