Önkéntes munka Adatfeldolgozási feladathoz várjuk a jelentkezőket december 10-ig

Felhívás alkotó menekültek és külföldiek részére

A Magyar Helsinki Bizottság, és a She 4 She civil szervezetek menekült emberek és Magyarországon élő külföldiek alkotásaiból rendeznek kiállítást.

Translation is available for this content

Switch to English

A kiállítás célja, hogy az alkotások által magyar honfitársaink közelebb kerülhessenek a menekülő emberek tapasztalataihoz, és hogy a menekült emberek lehetőséget kapjanak arra, hogy alkotásaikat egy szélesebb közönség is megismerhesse.

Az alkotását szívesen kiállítjuk, ha a mű emberi jogi jogsértést ábrázol, a menekülés tapasztalatairól, vagy az új, befogadó országban szerzett élményeiről és érzéseiről szól.

A kiállítás helyszíne: Agóra, Szeged.

A kiállítás megnyitója: 2022. október 28. 17:00 óra

A kiállítás zárása: 2022. november vége.

Kérjük, hogy 2022. október 15-ig írjanak e-mailt Somogyvári Zoltán részére (zoltan.somogyvari@helsinki.hu), és az emailhez csatoljanak fényképet az alkotásról. Ezután megbeszéljük, hogy a küldött alkotás megfelel-e a kiállítás céljának. További részletek érdekében keressék Somogyvári Zoltánt ezen a telefonszámon: +36304731885.

 

Megosztom másokkal

Hiteles forrásból szeretnél információhoz jutni?

Ne maradj le a legfontosabb történésekről, értesülj terveinkről. Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlevelünkre Te is!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a Helsinkit

Napi aktualitásokért és extra tartalmakért kövess minket a Facebookon

Magyar Helsinki Bizottság