#VeddVisszaAJövőd LMBTQ programokkal készülünk a Budapest Pride Közösségi Fesztiválra, nem csak LMBTQ embereknek

A Magyar Helsinki Bizottság bemutatja: A méltóság mázsakönyve

Novemberben érkezik A méltóság mázsakönyve c. képes kalendárium a Magyar Helsinki Bizottság kiadásában. Támogasd a megjelenést, és vidd haza az 500 számozott példány egyikét!

TÁMOGATOM A KALENDÁRIUM MEGJELENÉSÉT!

 

A reprezentatív és ténygazdag kötet szerzője sajtós munkatársunk, Zádori Zsolt, aki a Helsinki Figyelő blogon négy éven át folyamatosan adta közre a naptári napokhoz kapcsolódó és az emberi méltóságról szóló történeteit. Ebből a tengernyi alapanyagból állítottuk össze ezt a nem mindennapi kötetet.

A szerkesztő Mink András, a könyvet pedig Pintér József tervezte. Fischer Juditnak, Poór Dorottyának, Szemző Zsófiának és Thury Lilinek a könyvhöz készített eredeti grafikáival gazdagon illusztrált munkát most nyomtatásban is elérhetővé tesszük.

Ehhez a te segítségedre van szükségünk!

Rövid esszék sorozata ez, mely az emberiség különböző korszakaiból és országaiból merít, mégis többségben vannak köztük a közelmúltbeli és magyar témák. Márton László író az előszóban így jellemzi a mű egészét: “Aki a jelen könyvet elolvassa, megszédülhet az emberi létezés aspektusainak sokféleségétől. Ez a szédület pedig nem áll távol a félelem és a részvét azon ötvözetétől, amelyet a régiek – az ő kedvükért hadd írjam th-val – katharzisnak neveztek.

Járulj hozzá a kiadás költségeihez, és vidd haza az első 500 példány egyikét!
A különleges kiadvány költségeit közösségi adománygyűjtő kampányon keresztül finanszírozzuk.

TÁMOGATOM A KALENDÁRIUM MEGJELENÉSÉT!

 

Az adományozóink 9.000 forintos, vagy annál nagyobb összegű támogatásért cserébe kaphatnak tőlünk egy példányt a novemberi megjelenést követően. Támogatóink így akár értékes ajándékként, akár a saját könyvtáruk becses darabjaként is hozzájuthatnak a különleges kalendáriumhoz. Az adományozókat a pontos megjelenésről és az átvételi lehetőségekről a megadott e-mail címükön értesítjük. Az adományokat az adjukössze.hu felületén fogadjuk.

A könyv más forgalmazásban nem lesz elérhető.

Megosztom másokkal

Hiteles forrásból szeretnél információhoz jutni?

Ne maradj le a legfontosabb történésekről, értesülj terveinkről. Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlevelünkre Te is!

Hírlevél feliratkozás

Kövesd a Helsinkit

Napi aktualitásokért és extra tartalmakért kövess minket a Facebookon

Magyar Helsinki Bizottság